Ayrıntılı Konu Bilgileri
Sayfa BaşlığıKonu: ben nerde yanlış yapıyorum
Mesaj SayısıMesaj Sayısı: 8 cevap var
OkumaGösterim: 2267
Google Özel Arama

Gönderen Konu: ben nerde yanlış yapıyorum  (Okunma sayısı 2267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

    sevcan turğut

  • Güzel Üye
  • ****

  • İleti: 474
  • Nerden: kütahya
  • Rep: +32/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« : 25 Ağustos 2008, 08:46:41 »


 
arkadaşlar gönderdigim mesajlar farklı yerlere gidiyor ben anlamadım ne iş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kalk düştügün yerden bir nefes al derinden sil intikam ve nefretini
yürü hep ileri yürü alnın açık yüregin pakhırsını düştügün yere bırak
şimdiden başardın bile bak...

    turkuaz

  • Sevdalı Üye
  • *****
  • Avatar Yok

  • İleti: 1327
  • Nerden: ismiiiiiiiiiiiiir
  • Rep: +20/-8
  • Cinsiyet: Bayan
  • yeni bir soluk..
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2008, 13:22:15 »
nasıl yani..
geldiiiiiiiiiiiiiiiim artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk......hepinizi çooook ama çoooooooooooook özzzleeediiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.......=) =) =)

    ђ๏Ŧєєz

  • Özel Üye
  • *
  • Avatar Yok

  • İleti: 6693
  • Nerden: eksi25 - Erzurum
  • Rep: +586/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - hofeez@sevdaligul.com
    • Profili Görüntüle E-Posta
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2008, 21:50:42 »
Olayı daha detaylıca açıklarsan, yardımcı olabiliriz sevcan turğut.

    sevcan turğut

  • Güzel Üye
  • ****

  • İleti: 474
  • Nerden: kütahya
  • Rep: +32/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2008, 09:35:47 »
arkadaşlar bir ankette son cümleyi başa koyun diye oyun başlatmışlar ismini hatırlayamıyorum ben oraya ikitane mesaj atım ikiside orda görünmedi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kalk düştügün yerden bir nefes al derinden sil intikam ve nefretini
yürü hep ileri yürü alnın açık yüregin pakhırsını düştügün yere bırak
şimdiden başardın bile bak...

    sevdaligul

  • Administrator
  • *

  • İleti: 13121
  • Nerden: Konya
  • Rep: +6511/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • GüLe SeVDaLı Bir GeNç
    • MSN Messenger - sevdaligul@gmail.com
    • Profili Görüntüle GüLe SeVDaLı BiR GeNçLiK
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2008, 10:34:32 »
arkadaşım attıgın mesajlar burda

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

konularda mesajlar cogaldıkce sayfalar oluşurbu da aşagıda gosteriri o konunun aşagısında
ondan olmuştur 

konuların en son mesajına bakarsanız olur
Aklımdaki sensin
Fikrimdeki Sen
Sen tekderdimsin
Gülüm Benim

    sevcan turğut

  • Güzel Üye
  • ****

  • İleti: 474
  • Nerden: kütahya
  • Rep: +32/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2008, 15:07:48 »
teşekkür ederim arkadaşım aydınlattıgın için Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kalk düştügün yerden bir nefes al derinden sil intikam ve nefretini
yürü hep ileri yürü alnın açık yüregin pakhırsını düştügün yere bırak
şimdiden başardın bile bak...

    sevdaligul

  • Administrator
  • *

  • İleti: 13121
  • Nerden: Konya
  • Rep: +6511/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • GüLe SeVDaLı Bir GeNç
    • MSN Messenger - sevdaligul@gmail.com
    • Profili Görüntüle GüLe SeVDaLı BiR GeNçLiK
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2008, 10:52:54 »
önemli degil arkadaşım takıldıgın yerde sora bilin yardıma hazırız
Aklımdaki sensin
Fikrimdeki Sen
Sen tekderdimsin
Gülüm Benim

    sevcan turğut

  • Güzel Üye
  • ****

  • İleti: 474
  • Nerden: kütahya
  • Rep: +32/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #7 : 28 Ağustos 2008, 19:00:13 »
teşekkür ederim arkadaşım Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Kalk düştügün yerden bir nefes al derinden sil intikam ve nefretini
yürü hep ileri yürü alnın açık yüregin pakhırsını düştügün yere bırak
şimdiden başardın bile bak...

    sevdaligul

  • Administrator
  • *

  • İleti: 13121
  • Nerden: Konya
  • Rep: +6511/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • GüLe SeVDaLı Bir GeNç
    • MSN Messenger - sevdaligul@gmail.com
    • Profili Görüntüle GüLe SeVDaLı BiR GeNçLiK
  • Çevrimdışı
ben nerde yanlış yapıyorum
« Yanıtla #8 : 27 Kasım 2012, 20:26:53 »
konu cözüldügü için gereksiz konular bölümüne taşınmıştır
Aklımdaki sensin
Fikrimdeki Sen
Sen tekderdimsin
Gülüm Benim


Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter
 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
1 Yanıt
1024 Gösterim
Son İleti 29 Temmuz 2007, 11:29:53
Gönderen: armağan
0 Yanıt
909 Gösterim
Son İleti 11 Mart 2008, 19:29:23
Gönderen: sevdaligul
32 Yanıt
4902 Gösterim
Son İleti 20 Ekim 2009, 18:18:48
Gönderen: Meryemce
0 Yanıt
336 Gösterim
Son İleti 06 Aralık 2013, 11:09:22
Gönderen: halukgta
1 Yanıt
82 Gösterim
Son İleti 29 Temmuz 2016, 21:51:16
Gönderen: tijentemizlik

web hosting Domain Web
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sevdaligul.com forum sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sevdaligul.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler sevdaligul@gmail.com  adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sevdaligul.com  yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.