Reklamlar
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Sayfa BaşlığıKonu: Parkinson Hastalığının Tedavisi İçin Beyin Pili Nasıl Uygulanıyor?
Mesaj SayısıMesaj Sayısı: 0 cevap var
OkumaGösterim: 71
Google Özel Arama

Gönderen Konu: Parkinson Hastalığının Tedavisi İçin Beyin Pili Nasıl Uygulanıyor?  (Okunma sayısı 71 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

    dean534

  • Güzel Üye
  • ****
  • Avatar Yok

  • İleti: 313
  • Rep: +0/-0
    • Profili Görüntüle
  • Çevrimdışı


 

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Parkinson hastalığı çağımızın hastalıkları arasında yer almak ile beraber henüz kesin bir tedavisi yoktur. Hastalık kas alanlarında etki ederek kişinin yaşam kalitesini düşürmektedir. Titreme ve hareketlerde yavaşlama ise Parkinson hastalarının en tipik sorunları arasında yer almaktadır. Parkinson tedavisi genel olarak ilaçlar ile gerçekleştirilmekte olup yaşanan sorunların giderilmesi amaçlanmaktadır.

Parkinson beyin pili tedavisi ise yüz güldüren sonuçların hastada gerçekleşmesine etki etmektedir. Hastanın günlük yaşantısında kendi kendine yetebilmesine destek olan birçok etkiyi sağladığı bilinen beyin pili aynı zamanda kaslarda yaşanan titreme ve hareket yavaşlığını da yüzde yetmiş oranında düzenlemektedir.

Parkinson Nedir?
Beyinde bulunan ve bazı hasarlara sebep olarak kişinin günlük hayatına olumsuz etkileyecek olan sorunlara neden olan Parkinson ilerleme gösteren bir rahatsızlıktır.

Parkinson Hastalığında Beyin Pili Ameliyatı Kimler İçin Uygulanıyor?
Parkinson hastalığı teşhisinin konulmasında farklı hastalıklar ile karşılattırılmaması için birçok test ve tahliller yapılmaktadır. Teşhisin konulması sonrasında ise ilaç tedavisi uygulanmaya başlanır.

Parkinson hastalarında etkili sonuç verdiği bilinen beyin pili için ise birkaç detaya yer açılması gerekmektedir.

Parkinson hastalığının en az beş yıldır devam ediyor olması ve hastalığı karşı alınan ilaçların yan etkilerinin görülmeye başlanması ameliyat için uygunluğuna işaret etmektedir. Parkinson beyin pili için aynı zamanda hastanın ilaç tedavisine direnç göstermesi de neden olarak yer alır.

Parkinson Hastalığının Tedavisi İçin Beyin Pili Nasıl Uygulanıyor?
Parkinson tedavisi için uygulanan beyin pili genel anestezi ile yapılacak olan ameliyat ile gerçekleştirilmektedir. Beyin yerleştirilmekte olan elektronik çubuklar sonrasında genelde köprücük kemiği altına konumlandırılan pil ile bağlantı yapılır.

Ameliyat Sonrası İyileşme Sağlanabiliyor mu?
Parkinson Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ameliyatı sonrasında hastanın titreme ve yavaş hareket etme sorunlarının çoğu yüzde yetmiş oranında azalmaktadır. Hastalığın seyrine göre ise beyin pili çalışması uzman hekim tarafından düzenli kontroller ile gerçekleştirilmektedir. Bu aşama da tercih edilen yöntemler ise beyin pili ömrünüm hastaya göre değişmesine etki eder. Beyin pili değişimi pil tamamen bitmeden yapılmaktadır. Lokal anestezi ile kısa sürede beyin pili değişimi yapılır.


Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter
 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
326 Gösterim
Son İleti 27 Nisan 2017, 13:04:16
Gönderen: Erdagimedikal
0 Yanıt
259 Gösterim
Son İleti 16 Mayıs 2017, 13:47:40
Gönderen: BazKriz
0 Yanıt
227 Gösterim
Son İleti 22 Mart 2019, 14:47:54
Gönderen: dean534
0 Yanıt
197 Gösterim
Son İleti 18 Nisan 2019, 22:17:46
Gönderen: Laplace
0 Yanıt
51 Gösterim
Son İleti 03 Eylül 2022, 00:37:51
Gönderen: Sendebiliyorsun

web hosting Domain Web
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sevdaligul.com forum sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sevdaligul.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler sevdaligul@gmail.com  adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sevdaligul.com  yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.