GüLe SeVDaLi BiR GeNçLiK
11 Eylül 2010, 01:01:49 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Sitemize mod alımı yapılacaktır, ilgilenen arkadaşların duyurular bölümündeki ilgili konuya bakmaları rica olunur.

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Sayfa BaşlığıKonu: satanizmin acı yüzü
Mesaj SayısıMesaj Sayısı: 8 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 712 defa
Site İçi Detaylı Arama

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: satanizmin acı yüzü  (Okunma Sayısı 712 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim Bilgilerim

çalıkuşu

Süper Üye
Üye No: 1561
Rep: +11/-10

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:8
« : 19 Mayıs 2008, 09:25:59 »

Paylaş

13 yaşında satanizmle tanışan D.Ç. 5 yıl boyunca kedi kanı içilen korkunç ayinlere katıldı, eroin kullandı. ‘‘Kábus gibi’’ dediği bu yaşamdan 5 ay önce kurtulan genç kız, satanizmi anlatıyor.

Erzincan'dan 11 yıl önce İstanbul'a gelen lokantacı İbrahim Ç., sinir hastasıydı. İşi bırakmak zorunda kaldı. Eşi Cemile Ç. evlere temizliğe giderek kazandığı parayla evi geçindiriyordu. Annesinin zor şartlarda çalışmasına dayanamayan D.Ç., Kartal Yavuz Selim İlköğretim Okulu 5'inci sınıftan diplomasını alır almaz, banyo malzemeleri üreten bir fabrikada işçi olarak çalışmaya başladı. Evleri huzursuzdu. Babası sinir krizleri geçiriyordu. D. eve gitmek istemiyordu. Daha 13 yaşındaydı. Evden uzaklaşıp yeni arayışların peşine düşen D.Ç., fabrikada tanıştığı arkadaşı K.'yla bazı günler mesai bitimlerinde Kadıköy Akmar Pasajı'ndaki barlara gidiyorlardı. Burada farklı insanlarla tanışan D., uyuşturucu hap kullanmaya, bir süre sonra da eroin çekmeye başladı. D. adını vermekten çekindiği satanist grubu ‘‘B.’’nin, 22 yaşındaki liderinin, ‘‘İnsanlardan uzaklaşmak istiyorsan sana sahip çıkarız. Biz farklı şeyler yapıyoruz’’ sözleriyle satanizme merak salmış. D. ‘‘Hayatımı bu kadar b...tan hale getireceğini bilseydim hiç bulaşmazdım bu pisliğe. Bunalımdaydım, ailemden kopmak istiyordum’’ diye pişmanlığını dile getiriyor. D. her ayın 23'ünde, Kadıköy'de terk edilmiş bir evde buluşan gruba katılıp, satanizm hakkında bilgi edinmeye başlamış. ‘‘23'ün özel bir anlamı yok. Sadece bizim grubun buluşma tarihiydi’’ diyor.

KUTSAL İÇKİ KEDİ KANI

5 karanlık yıl içindeki dehşet dolu günleri anımsarken bakışları donuklaşan, tüylerinin diken diken olduğunu söyleyen 18 yaşındaki D., ‘‘Dehşet vericiydi’’ dediği anları şöyle anlatıyor:

‘‘Yaklaşık 10 kişi, sabah erken saatlerde buluşup, akşama doğru ayrılıyorduk. Harabenin bir köşesinde sürekli ateş yanar, liderimiz onun yanında ihtişamlı bir sandalyede otururdu. Şeytan hakkında o kadar çarpıcı şeyler anlatırdı ki artık benim için sadece şeytan vardı. Herkes simsiyah giyinir, ağırlıklı olarak Metallica parçaları çalınırdı. Kendimizi dağıtabilmek için de eroin içerdik. Bazıları bileklerini jiletle kesip, kendi kanlarını içiyor, şeytana yakın olmak için birazını da ateşin üzerine akıtıyorlardı. Kediyi düşman olarak görüyorduk. Bu yüzden de her ayinde bir kedi kurban ediyorduk. Harabenin ortasına çizip, etrafına mumlar koyduğumuz, satanistlerin simgesi Pentegram Yıldızı'na bağladığımız kedilerin, bıçakla karınlarını sonra da boğazlarını kesiyorduk. Kanını da alnımıza sürüp, birazını da içiyorduk. Bu bizim kutsal içkimizdi.’’

KAÇARSAN ÖLÜRSÜN

D.Ç. bu ortamdan kopmak için çok çaba sarf etmiş. Bir keresinde, gruptaki arkadaşlarına ayrılmayı düşündüğünü söyleyince, ‘‘Kaçışın ölümün olur’’ sözlerini işitmiş. ‘‘Çaresiz devam ettim. Ölüm korkusu vardı’’ diyor. Satanizmden kopup ölümü göze aldığı anda, Ülkem Çocukları Derneği Başkanı Murat Çuhadar'la tanışmış. Derneğin faaliyetlerine katılmaya başlayınca ayinlere gitmez olmuş. İki haftadır, 200 milyon lira aylık ücrete anlaştığı, bir oto galerisinde satış görevlisi olarak çalışıyor. Ortaokulu ve liseyi dışarıdan bitirip, üniversiteye de girmeyi kafasına koymuş. Tek korkusu, ayrıldığı satanist grubun izini bulması

çalıkuşu sitemize 20 Mart 2008, 19:38:50 tarihinde üye olmustur İmzanada seni tarif eden bir yazı resim eklersen sevinirim yönetim...

Benim Bilgilerim

alemkız_tğç

Süper Üye
Üye No: 565
Rep: +3/-2
hAsreT rüzGarLarı

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:28
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2008, 23:10:18 »

aßuuuu ßn ßiLe qQrktuMm : ((
alemkız_tğç\Benim imzam.
HaSreT rüzGarLarı çQk ERkEN esTi,,,AyRıLdıK seVgiLim dQymaDıM SaNa
Benim Bilgilerim

Daan_yHaLNızLıqıM.m

Süper Üye
Üye No: 6032
Rep: +36/-0

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:17
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2009, 20:04:32 »

böle cok fazla kişi var bende bu D. şanslı olanlardann.!onlardan kopamayan kimbilir kac kisi daha var..!
Daan_yHaLNızLıqıM.m\Benim imzam.
DENİZ GEZMİŞ manzaralı bir evimiz olacak.bahcesinde DARAĞÇLARIMIZ,AĞITLAR  yakıp ısınacağız,..!
Benim Bilgilerim

merve23

Sevilen Üye
**
Üye No: 2009
Rep: +1/-3

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:0
« Yanıtla #3 : 09 Ağustos 2009, 13:50:53 »

Ya bu insanlar Allah'ı bile bile nasıl şeytana tapıyorlar aklım almıyor ama Allah bizi böylelerinden korusun Undecided

merve23 sitemize 08 Haziran 2008, 16:35:59 tarihinde üye olmustur İmzanada seni tarif eden bir yazı resim eklersen sevinirim yönetim...

Benim Bilgilerim

çaki

Süper Üye
Üye No: 1311
Rep: +2/-0
Güle Sevdalı Genç

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:5
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2009, 17:02:40 »

tısrtımmm Shocked Shocked
çaki\Benim imzam.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Benim Bilgilerim

PERİ

Bayan Administrator
*
Üye No: 19
Rep: +323/-1
evli ve çocuklu

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
Ruh Halim :

Açtığı Konular:563
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2009, 18:14:59 »

satanistler yalnızca kedi keser sanıyordum meğer bunlar insanda kesiyorlarmış. böyle gruplar inanç eksikliğinden kaynaklanıyor .

PERİ sitemize 06 Mart 2007, 00:43:41 tarihinde üye olmustur İmzanada seni tarif eden bir yazı resim eklersen sevinirim yönetim...

Benim Bilgilerim

orkide

Bayan Administrator
*
Üye No: 607
Rep: +1435/-0

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

Açtığı Konular:1624
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2009, 17:52:57 »

Insan ürperiyor.
orkide\Benim imzam.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Benim Bilgilerim

ziyaaaaa

Yeni Üye
*
Üye No: 8460
Rep: +0/-0

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2010, 14:29:16 »

gerçek payı varsa geleceğimiz karanlık

ziyaaaaa sitemize 12 Ocak 2010, 14:14:16 tarihinde üye olmustur İmzanada seni tarif eden bir yazı resim eklersen sevinirim yönetim...

Benim Bilgilerim

@@@kalpsiz@@@

Güzel Üye
Üye No: 7306
Rep: +3/-2

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim :

« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2010, 17:17:32 »

bu bişey değil bence öyle grublar ortaya çıkacakki satanistler bile onlardan koracak

@@@kalpsiz@@@ sitemize 04 Mayıs 2009, 11:24:23 tarihinde üye olmustur İmzanada seni tarif eden bir yazı resim eklersen sevinirim yönetim...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: